Bar & Restaurant
Predstavujeme Vám ...
Burger „Classic“
Pozostáva z vynikajúcej maslovej žemle,
domáceho dresingu, poctivého BIO hovädzieho mäsa, chrumkavej slaninky, kučeravého šalátu, cherry paradajok, klíčkov, nakladaných
uhoriek a 9 mesiacov zrejúceho syru „Chedar“.
Bravčové rebierka
Ich príprava spočíva v niekoľko dňovom marinovaní s následným pečením, pri ktorom nadobudnú výraznú sladko - pikantnú chuť.
U nás si ich môžete vychutnať s country zemiakmi, šalátom s rukolou a cherry paradajkami.
Fajitas
Je to zmes mäsa, cibule, papriky a špeciálneho korenia. Fajitas sa servíruje v horúcej panvici, s rôznymi prílohami a plní sa do tortilly. U nás si môžete vychutnať fajitas pripravené z kuracieho mäsa.
Krídelká “Buffalo Wings”
Buffalo wings boli vymyslené v Buffale v štáte New York v roku 1964 v bare Anchor majiteľkou Teressou Bellissimo. Ich príprava je zaujímavá v tom, že najskôr sa vyprážajú a následne potom sa marinujú v špeciálnej pikantnej zmesi.
Rösti „Sörenberg“
Rösti sú tradičné švajčiarske jedlo pripravené z hrubo nastrúhaných zemiakov, ktoré sa zapekajú. Pôvodne to boli sedliacke raňajky v kantóne Bern. Neskôr sa však rozšírili do celého Švajčiarska a sveta, kde sa podávajú na rôzne spôsoby.
Hot-Dog
Hot-dog pochádza z Nemecka a veľkú popularitu získal v USA, kde bol považovaný za jedlo robotníkov. Je úzko spätý s baseballom a americkou kultúrou. Často sa spája s New Yorkom a jeho kuchyňou.